8 mai 2007

Masini - Gigi Becali cumpara patru Maserati Quattroporte pentru nepoti


Brief - fanatik.ro
Finantatorul Stelei a comandat reprezentantei din tara noastra a cunoscutei marci italiene patru bolizi modelul „Quattroporte”, cite unul pentru fiecare dintre nepotii sai cei mai apropiati. Primul exemplar, cu numar sugestiv „BKL”, a ajuns deja in România, urmind ca si celelalte trei sa soseasca pina la sfirsitul anului.
Dupa ce i-a plimbat prin toata Europa la meciurile Stelei, Gigi Becali s-a gindit la un cadou frumos pentru patru dintre cei mai apropiati nepoti ai sai. Patronul campioanei a comandat 4 bolizi Maserati Quattroporte, pretul de catalog al unui astfel de exemplar ajungind la 150.000 de euro.
Becali s-a ferit sa dea amanunte cu privire la spectaculoasa comanda, dar a admis ca primul bolid model 2006 a ajuns deja la primul nepot. „Am cumparat un Maserati, dar am probleme cu Maybach-ul. L-am bagat la reparatii, si acum, pentru vreo zece zile, merg cu masina lui Virgil (n.r. – varul lui Gigi)”, a explicat latifundiarul din Pipera.
Maserati Quattroporte e considerata una dintre cele mai bine lucrate masini din lume, designul interior si felul in care constructorii au insistat asupra detaliilor facind din acest bolid o achizitie „ultra-lux”. Este cea mai rapida berlina din lume, insa nu pentru ca aduna cei mai multi cai (are doar 400), dar nu detine limitator de viteza, putind atinge fara probleme 300 de kilometri/h. Maserati Quattroporte V8 are un motor de 4250cmc si atinge 100 de km/h in 5,2 secunde.

600.000 de euro este suma totala pe care Gigi Becali a platit-o pentru cele patru Maserati

Niciun comentariu: